onsdag 23. juni 2010

Levemir - dag 2

Fy og skam og flau. Jeg klarte ikke å våkne til nattmåling. Slo av vekking på mobilen og forsvant inn igjen i søvnen. Sånn går det når snuppa sniker seg inn til meg i senga og underbevisstheta sier at da er det trygt.

Og trygt har det nok vært. Hun har sovet rolig og våknet med bs på 6,3. Gikk høyt utpå kvelden i går også, men denne gangen lot jeg være å korrigere siden hun allerede hatt fått noen runder rapid.  Men legens ord om at hun med Levemir skal sovne og våkne med samme blodsukker, det går jo bare ikke. Da skulle hun jo våkne med høye tall?

Tåmodighet er en dyd.

3 kommentarer:

 1. men du nevner at ho fekk ein del rapid på kvelden? Eg blei fortalt at den vil verke i 4 timar, så kan det hende at denne aleine har senka henne pent ned?

  SvarSlett
 2. I går var tallene disse:

  7,3 (3 levemir)
  5,1 (2 rapid)
  8,7 (3 r)
  10,1 (2 r)
  12,2 (2 r)
  12,1 (2 r og 2 l)
  16,2

  De to siste 12-målingene var tatt 19.30 og 21.00, så det ble ganske tette doser rapid.

  SvarSlett
 3. Klokka er kvart over ett og vi har nettopp målt henne til 14. Akk. I kveld har vi slitt med at jo seinere på kvelden, desto mer sulten er hun. Og vi innser vel mer og mer at det som 1 enhet "tok" før, må det mer til nå.

  Jeg ser fram til å ta med mine måleark til kontrollen mandag og kanskje få noen kloke svar, for dette gjør meg småsprø. Og ingenting skjærer mer i hjertet enn å høre hennes "au" stige opp fra underetasjen der mannen prøver å få fram den viktige bloddråpen.

  Vel, vi måler ikke mer i natt.

  SvarSlett