lørdag 19. mars 2011

Borte bra, men

... kroppen syntes visst hjemme var best.
Har lagt inn de to siste ukers målinger. Den første på tur. Den andre tilbake hjemme.
Seine middager, mye pizza og pasta forklarer de høye tallene. Og det er nesten skummelt hvor fort man venner seg til at det lyser 12+ på displayet. Derfor var det godt å legge inn den siste uka, ja.
Interessant å se at 13. mars henger det høye blodsukkeret fortsatt igjen. Da hadde vi hatt ei natt på Gardermoen og var på tur hjem.

4 kommentarer:

 1. Så godt å høre at alt gikk bra på tur!! :-)
  Selv om blodsukkeret kanskje ikke var så snill på turen, så er det viktigste at dere koste dere! Og nå har dere et utgangspunkt for neste tur til syden! Jeg synes det er "vanskelig" å holde et fint blodsukker når jeg er i syden, mest av alt på grunn av maten. Den er så fet og karboholdig. Selvfølgelig avhengig av hva man velger å spise, men det blir ofte pasta og pizza. Det er jo så godt, og i mine øyne litt "sydenmat" :-)

  SvarSlett
 2. Velkommen heim :)

  For oss har det å reise gått veldig greit i grunn - eg veit ikkje heilt kvifor. Sjølv i varme strøk har BS vore greit. Nå blir det jo lite "fast food" på oss på grunn av cøliaki i tillegg, og ho ender ofte opp med kylling og salat. Kanskje det er til "hjelp" i vårt tilfelle :)
  Men kjekt de hadde ein bra tur!

  SvarSlett
 3. Heidi: Sydenmat, du sa det! I dag ble det lørdagsmat på en søndag. Risengrynsgrøt. Selv å dele insulinet i to hjalp ikke når grøten kom i to runder. Fy, som det gikk i været.

  Sukkerungen: Den dagen snuppa inntar salat, det gleder jeg meg til. Men hun liker agurk, det er da noe:-))

  SvarSlett
 4. Kom over bloggen din idag. Interessant lesning. Har selv en på 14år med dia. Så jeg kommer tilbake med innlegg

  SvarSlett