mandag 14. februar 2011

Bibel

Var utsolgt fra forlaget, men er nå kommet i 3. utgave. Husker vi fikk ett eks til lån da vi var innlagt, men hodet kokte for mye til å fokusere. I dag kom boka i posten. Jeg skal lese langsomt.10 kommentarer:

 1. Si gjerne i fra om den er verdt å kjøpe! :) Når jeg fikk diabetes leste jeg gjennom "verdens" største bok - den var lilla, men jeg husker ikke navnet. Det stod mye interessant i den, men som dere var den bare til utlån desverre. Egentlig burde alle få et eksemplar til odel og eie :)

  SvarSlett
 2. jepp, si i fra om den er noe tess! Vi har også lest den lilla som Heidi nevner,fikk låne legen vår sitt eksemplar. den er ogå utsolgt fra forlaget, mener å huske at den bare heter diabetes 1 eller noe sånt, har lånt den på biblioteket i ettertid, men den er ikke heeelt oppdatert og tilpassa norske diabetikere. Men lærerrik for en grønn diabetesmamma!

  SvarSlett
 3. Har forstått det sånn at dette er den lilla, bare oppdatert på flere områder. Lover å gi lyd.

  SvarSlett
 4. Omg!! Dette har gått meg hus forbi! Heidi, dette er den lilla som Diamamma mener. Jeg sitter med den lilla her nemlig. Den lilla er forrige utgave.

  Diamamma, står det noe om hvor mye den er oppdatert?

  SvarSlett
 5. Hm, nå er jeg forvirret. Hos Bokkilden står det at denne du har avbildet er 1. utgave. Så ikke vet jeg lengre. Men jeg er helt for å gå til innkjøp okke som tror jeg :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen

  Det står i forordet:
  "Etter at jeg laget denne boken i 1998 har det hendt mye på diabetesfronten. Det har blitt utviklet nye insulinanaloger, både superhurtigvirkende og langtidsvirkende. Disse har åpnet nye muligheter for å kunne skreddersy den enkeltes insulinbehandling.

  Det gis i denne utgaven mange råd om hvordan best bruke disse nye analogene ettersom f.eks. superhurtigvirkende insulin nå vanligvis er førstevalget i Sverige og Norge. Insulinpumer brukes mer og mer av barn og unge voksne. Av den grunn er dette kapittelet utvidet i betydelig grad. Kapittelet om utvikling og forskning dekker de siste nyheter innbefattet de lovende resultatene knyttet til transplantasjon av øyceller. Det er også oppdater informasjon om trening, cøliaki, senkomplikasjoner, nye data om hvorledes hjernen påvirkes av høyt og lavt blodsukker og bruk av insulin gjennom svangerskapet. Teksten som omhandler bruk av de langtidsvirkende analogene Levemir og Lantus er revidert".

  SvarSlett
 7. Vala: De mener nok 1. utgave av redigert versjon.

  SvarSlett
 8. Tante bestilte boken til meg, så jeg håper jeg får den i posten etter helgen!! Gleder meg til å oppdatere meg litt på diverse temaer :)

  SvarSlett
 9. Så langt i lesinga kan den anbefales, om man ser bort fra en del skjemmende korrekturfeil. Her har det gått litt fort i oversettelsessvingene. "And" i stedet for "og" osv.

  SvarSlett
 10. Så flott! Da har jeg bestilt meg denne på www.haugenbok.no og jeg gleder meg til å ta den i nærmere øyensyn :)

  ...men virker merkelig at de kan kalle det 1. utgave okke som. Men nok om det :)

  SvarSlett