torsdag 30. desember 2010

Sånn er jeg

For noen dager siden skulle det være et innslag i Barnas Supernytt (eller noe sånt) om en gutt som har diabetes. Jeg gledet meg virkelig til å dele det med frøkna og ble dertil fryktelig skuffa da innslaget kom - på knappe minuttet uten noen som helst vinkling. Bare litt bla-bla og borte!

Derfor ble jeg tilsvarende lykkelig da jeg kom over dette  innslaget (takk, sukkerungen!) på Facebook. Endelig litt realisme og dybde og til å kjenne seg igjen i for ei jente på ni. Måtte det kommer mer!

4 kommentarer:

 1. vi så tilfeldigvis på julemorgen da dette innslaget kom, min 3åring skjønner jo lite av et informativ tvinnslag, men hun likte å se pumpe og bsmåling, "akkurat som jeg" utbrøt hun da hun så pumpa, veldig stas. men ellers var det jeg som satt klistra til skjermen!

  ellers gikk det et innslag på nrk super om barn på sykehus,(mange måneder siden) var på barnesenteret på ullevål (så vi kjente oss godt igjen!) det var det en gutt med nyoppdaga diabetes, men han virka temmelig nedfor, kanskje ikke noe å vise andre diabarn ;)

  SvarSlett
 2. Og her var reaksjonen at frøkna absolutt IKKE skulle ha pumpe etter å ha fått demonstrert bruken. Hun syntes det så skummelt og vondt ut.

  SvarSlett
 3. Jenta mi syns det var veldig spennande :) Og så var det jo ei jente som var LITT større, og dermed noko å sjå opp til, og så var der ei besteveninne involvert, og besteveninner er veldig stas.

  Eg forstår godt at det å skyte inn brønnen ser skummelt ut ;) Det går jo an å sette den inn med hånda også da, om det er betre. Men så lenge ein er fornøgd med penn, så treng ein jo heller ikkje å stresse med å bli pumpebrukar.

  SvarSlett