mandag 27. desember 2010

Skryt

Jenta mi er flink. Sånn er det bare. I natt våknet hun og måtte tisse. Tørst var hun også. Og hva gjorde hun? Målte blodsukker, fikk 10,2 og konstaterte at det ikke var skremmende høyt. Og siden mammaen har slitt med søvnen i mørketida, ville hun ikke vekke meg, slik jeg har formant henne om. Altså er hun omtenksom også.


I jula har det blitt en del høye målinger. Men - det er vår første jul med et diabetesbarn. Og jeg kunne jo ikke vite at de deilige rundstykkene jeg baker hver jul skulle slå så sterkt ut. Vi har korrigert dosen nå.Håper alle har ei god romjul hvor enn de er i verden!

4 kommentarer:

 1. Så flink hun er :) Håper dere har hatt en fin jul :)

  SvarSlett
 2. Det har vi hatt, men nå ser jeg jammen frem til hverdager igjen uten altfor mange fristelser!

  SvarSlett
 3. Ja, jeg kan forstå det. Det skal bli godt å komme inn i rutiner og få et vanlig kosthold igjen :) Har merket at blodsukkeret mitt ikke har oppført seg så snilt i det siste selv, med tanke på både en del byturer og sene kvelder, julegodterier og mat! Hurra for januar som er rett rundt hjørnet! :)

  SvarSlett
 4. Dette syns eg er imponerande av henne! Ho er jo ikkje så stor enda da (sjøl om ho kanskje syns det). Mi jente har ikkje begynt å vurdere sine eigne mål noko særlig. Ho veit kva som er lågt, men har nok ikkje spesielt forhold til kva som er for høgt. Men vi kjem vel dit ein gong vi også :)

  SvarSlett