søndag 19. september 2010

Å si ifra

Det hjelper å si ifra.

Da vi nylig var på hyttetur, tok vi med ei eske kjeks fra Sætre. Sætres 5 beste. For frøkna var det nesten for julekveld å regne. Tenk, kjeks på en fredagskveld. Brien og camemberten vi nøt ved siden av var hun ikke så opptatt av, men kjeks. Nam!

Til vår skuffelse sto det ingenting på eska over næringsverdiene på de ulike kjekstypene, og uten nett kunne vi ikke google hvor mye karbohydrater det er i for eksempel Salinas-kjeks. Så i går sendte jeg en mail til Sætre (til adm.dir., de hadde ikke akkurat flust med epostadresser å velge mellom på nett, så det var å ta en gjetting - som stemte.)

I kveld kom det hyggelig svar fra marketingsjefen, som etter ytterlige info fra meg sender min info videre til produktutviklingsavdelinga, slik at de kan endre dette for ettertida.

Det kaller jeg sørvis! Heia Sætre!

5 kommentarer:

  1. Yay! Kjempebra at ein gir beskjed! :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig bra! Jeg gjorde det samme med Heggedal bakeri som ikke hadde noen henvisninger på noen av brødene sine. Vet ikke om det er pga min henvendelse, men nå har i alle fall alle brødene deres næringsinnhold pr. 100 gram!!! Hilsen Lotte, mamman til Kaja på 7 år med diabetes

    SvarSlett
  3. Godt at vi er flere som står på!

    SvarSlett