onsdag 29. september 2010

Trenger tips om veske, ryggsekk

.. til snuppa vår.
Til nå har hun gjerne hatt med seg toalettmappa (i en kurv på sykkelen) når hun skal et sted, men vi innser at det blir for tungvint. Særlig når sykkelen ikke er noe alternativ og hun løper av sted med venninner med toalettmappa i handa.

Så hvis du vet av ei smart lita veske, aller helst en liten ryggsekk (ikke skolesekkstørrelse) som har plass til nødvendig diabetesutstyr, ja, så blir jeg glad. Hun bruker penn, altså.

6 kommentarer:

 1. Jeg vet at Fjellräven har en liten sekk, men vet ikke om den kanskje blir litt for stor med tanke på det lille som skal være med! Men sjekk ut nettsiden deres:

  http://fjellrevenshop.no/produkter/ryggsekker-bagger/fjellreven-kanken-mini/

  Eller så kanskje dere finner ei lita veske som har lang nok "snor" så hun kan henge den tvers over brystet? Det kan jo evt. være lettvint å sy en liten veske også, om man har symaskin. Da får man jo den størrelsen man vil ha også :)Kanskje noe ala denne:

  http://bamsemums.files.wordpress.com/2008/04/karoline-veske.jpg

  Lykke til med leting!! Klem :)

  SvarSlett
 2. Takk så mye for tips!
  Noen syerske er jeg ikke, men jeg får surfe litt på håndarbeidsblogger, så kanskje finner jeg noe:-)

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Min datter fikk diagnosen dia 1 for litt over et år siden, og vi føler oss fremdeles grønne til tider. Men, vedrørende oppbevaring gikk jeg rett og slett til en veskebutikk og fant et slikt "magebelte" man bruker til å ha penger og slikt i under klærne (på ferieturer o.l). Denne viste seg å være ypperlig i den tiden hun brukte penner.
  Jeg ble tipset om bloggen din idag og ser virkelig frem til å følge med i den!

  SvarSlett
 4. Hei Vala

  Så fint at du fant bloggen min, og takk for tips! Jeg har tenkt samme tanken, og kanskje er det den beste for ei aktiv lita jente.


  Klem og god helg!

  SvarSlett
 5. Hei :) Jeg oppdatet bloggen din idag. Vi har også ei jente med diabetes, hun er 10 år og fikk diagnosen for 2,5 år siden. Jenta vår bruker også ei lommetaske (vi kaller det for lommetaske, det heter kanskje helt noe annet?? )Jeg tenker på sånn magebelte som Vala skriver om. Det virker veldig fint, og både penn og måleutstyr for plass der. Om vinteren bruker vi et etui som moren min har sydd av tovet ull for at insulinen ikke skal fryse. Mest hvis vi er ute over lang tid, på skitur og sånn. Da har hun det "etuiet" hengende rundt halsen, omtrent som et brilleetui. Funker veldig bra :)

  Vi lever så godt som normalt med diagnosen, selv om det har tatt litt tid. Det sies at det tar ett par år å få det inn i livsstilen. Bare ta kontakt med meg via bloggen om du har noen spørsmål eller noe annet :))

  SvarSlett
 6. Jeg hadde en gang en beltelignende veske. Dette kan dere spørre om hos diabeteslegen, så henter dere det på hjelpemiddelsentralen. Veldig greit! :)

  SvarSlett