søndag 31. oktober 2010

Lav vampyr

Som hun har gledet seg. Og gruet seg. Nå er hun der ute. Med andre vampyrer. Men med lavest blodsukker. 3,1. Jeg regner med det ordner seg.

4 kommentarer:

 1. Flott vampyr! Ja, det er ein del som skal lærast - og dette også. Det skulle ikkje mangle på "medisin" om ho blir for låg i alle fall :) Tvi tvi - håpar posen blir stor og full! :)

  SvarSlett
 2. Bøtta ble så full at vi har godteri til neste helg! Egentlig var hun invitert på Halloween-fest til ei god venninne, men etter mye (eget) tankegods, bestemte hun seg for å være hjemme og heller invitere venninna som også har fått diabetes. "Jeg vil bli bedre kjent med diabetesen min først, mamma", sa hun etter å ha forklart at hun var redd for å miste diabetesmappa ute på godteriraid, redd for å bli for lav, eller for høy, og ikke vite hva hun skulle sette siden jeg ikke var der (selv om vi kunne tatt det på telefon ... og har dårlige erfaringer med det). Jeg er så glad for at hun er så klok og voksen i en alder av snart ni, så stolt av henne, og så utrolig glad for at kvelden ble en stor suksess.

  To jenter ble til fire og de har kost seg. Vi har beregnet godteri og satt insulin og hatt himmelske blodsukkerverdier.

  Jeg tillater meg å klappe meg selv litt på skuldra i samme slengen;-)

  Nok en milepæl. Puh!

  SvarSlett
 3. Må innrømme at jeg synes du gjør en strålende jobb! Nå var jeg akkurat innom Heidi sin blogg også- og jeg synes dere begge får til noen flotte verdier!
  Akkurat nå om dagen dunker jeg hodet litt i veggen når det gjelder tøtto Jeg vurderer faktisk å legge ut ukesbildet hennes på bloggen- for å gi meg selv en mulighet til å "ta fatt i det" om du skjønner? Nå er jo min jente 12 og skal fikse alt selv, og HbA1c'en er innenfor hva som er ok, men jeg føler at det er for høyt allikevel om du skjønner? Hønemor, det er det jeg er!!

  SvarSlett
 4. Takk for gode ord, Vala.
  Hvis du vil dele, vil jeg gjerne lese om hvordan det går med tolvåringen din. Samtidig som det høres skummelt ut at de en dag skal fikse alt selv, så er det jo nettopp det de skal:-) En balansekunst for alle parter.

  SvarSlett