mandag 10. oktober 2011

Kontroll

Vi har ikke vært på sykehuset siden i april. Det er lenge. Ikke minst med tanke på de enorme svingningene i bs siden den gang. Siden i sommer har vi økt Levemir-dosen på natt fra 5-6 til 13. (Dagdosen er 5.) Det er mye å finne ut av på egen hånd. Men sånn er det vel bare.

Uansett. HbA1c var 8,0. Ergo har hun gått litt ned, fra 8,3, utrolig nok.

Men vi har større ting å stri med. Skolesituasjonen er på ingen måte tilfredsstillende. Nye møter i dag. Jeg håper virkelig det venter bedre dager på den fronten. Det fortjener ei meget ansvarsfull lita jente som har fått litt for mye ansvar i skolehverdagen. Jeg tror jeg stopper der.

3 kommentarer:

 1. Heisan! Uff, høres ikke bra ut at dere ikke får bra nok oppfølging på skolen. Det er ikke noe godt når man ikke kan føle seg trygg. Håper det ordner seg!

  Hilsen Lotte, mamman til Kaja på 8 år med diabetes

  SvarSlett
 2. Hei Lotte.
  Nei, skolen har ikke vært enkel etter at hun startet på nytt trinn med nye lærere. I dag gikk hun rett i kjelleren på 1,7. Mulig det var det som skulle til ... men helt unødvendig og tøft for henne og oss.

  SvarSlett
 3. Alltid godt å se at HbA1cen kryper nedover!
  Håper dere får en avklaring med skolen, jeg tenker med gru på hvordan det skal bli!! Glemmer hvor priviligert man er i barnehagen med få barn og mange voksne.

  Vet at noen kommuner har assistenter som kan ta over diabeteshåndteringa i skolen, men det er ingen selvfølge å få, kommuneøkonomien spiller jo inn. Selv har jeg tenkt at det kanskje er litt stigmatiserende å ha en egen voksenperson som skal "passe" på, men på en annen side er det betryggende at det er noen som har oversikt også.

  Håper dere finner en løsning som fungerer! Stå på krava!!

  SvarSlett