søndag 3. juli 2011

Når rett blir galt og galt blir rett

Det er ikke så enkelt, bestandig.
Ta fredag kveld. Sein kveld. Min datter måler seg til 10 før hun skal sove. Vi korrigerer ikke under 10. Neste morgen våkner hun på 15.
Lørdag kveld. Sein kveld. (Vi er i pre-feriemodus.) Min datter måler seg til 10 før hun skal sove. Vi korrigerer under 10, med tanke på kvelden før. Jeg foreslår 0,5. Hun insisterer på 1,0. Sånt krangler vi minst mulig om. Klokka 02.00 er hun 2,8. Et glass melk med o'boy og tre-fire jordbær.

Mors hjerne burde konkludert med at forskjellen på disse to kveldene var pizza på fredagen og litt lettere fordøyelig mat i kveld. Men hvem vet om det hadde hatt noe å si likevel. For i kveld var hun tross alt ute og lekte en stund. Det var vel det mammas hjerne burde husket aller mest.

Konklusjon: Noen ganger blir galt rett og rett blir galt og galt blir galt og rett blir rett og det er av og til grenser for en mammahjerne.

4 kommentarer:

 1. Kvifor gir du jordbær ved lågt blodsukker? Etter kva eg veit påvirkar ikkje jordbær blodsukkerert noko? Eg trur heller eg ville gitt ho ei halv brødskive med ost feks .o)

  SvarSlett
 2. Fordi det var det hun ville ha akkurat da:-)
  Er klar over at jordbær ikke har mye karbo, så her var det melk med o'boy som fikk henne opp igjen.

  Ellers prøver vi oss fram og varierer litt. Når frøkna har spist skive med ost til kvelds er det ikke alltid hun kaster seg over det som følingsmat.

  Hyggelig at du stakk innom!

  SvarSlett
 3. Takk! Konklusjonssetningen din om rett og galt ble herved et favorittsitat i mitt diabetesliv.

  (Det er forresten godt å ikke være alene om å ikke forstå hvorfor.)

  SvarSlett
 4. Så godt å høre. Favorittsitater er bra å ha:-)

  SvarSlett