onsdag 20. juli 2011

Magefølelsen

Den skal man ikke kimse av. Her ei natt sov frøkna sammen med meg. Hun hadde helt ok bs da hun la seg, men vi har begynt å sette ganske mye mer insulin til mat, så ting er ikke alltid som de pleier. (Er de forresten noen gang det med diabetes?)

Uansett, da jeg kom og la meg, syntes jeg hun var så urolig. Men alle barn kan jo være urolig i søvne. Jeg var utrolig trøtt og på tur inn i drømmene, men magefølelsen vant. Hun var 1,6.

3 kommentarer:

 1. Så bra, ofte har magefølelsen rett. Enig med deg om at det oftest ikke er som det pleier :(

  SvarSlett
 2. når jeg er usikker på utafllet av blodsukkeret til jentene..gjerne som et resultat av en eller flere dager med svingende blodsukker så tar jeg alltid jentene med meg i min seng. Jeg er veldig var på det jeg mener er normal urolighet under søvn og det som er tegn på føling/insulinsjokk. viktig å følge mageføelsen :)

  SvarSlett
 3. Hei Svømmelinda!
  Jenta vår har *bank i bordet* ikke hatt alvorlig nattføling i søvne uten vår viten siden diagnosen i mars i fjor. Men når vi setter i gang med korrigeringer, endrer basaldosen eller hun har spist sent og vi er usikre på utfallet, samsover vi. Da sover i hvert fall mammaen mye bedre, selv om snuppa har rom på andre sida av gangen og vi har begge dørene åpne.

  SvarSlett